Matk

Ben’s: Sääsetõrje & putukatõrje

Bens

Ben’s Sääsetõrje ja putukatõrje

Suvi on ideaalne aeg nautida värsket õhut, kalastamise ja reisimise rõõme. Kuid putukad nagu sääsed, kiinid ja kärbsed võivad rikkuda kogu rõõmu aktiivsest vaba aja veetmisest.

Roba veebipoes pakume ajaproovitud sääsetõrje ja putukatõrje, mis tagavad usaldusväärse kaitse ja leevendavad putukahammustuste ebameeldivaid sümptomeid. Meie valikus on kolm tõhusat toodet: usaldusväärne putukatõrjevahend BEN’S MAX 37 ml ja BEN’S 30 100 ml ja BEN’S AFTER BITE. Vaatame neid lähemalt.

Huvitav fakt: Kas teadsite, et sääsed tõmbavad juurde nendele inimestele, kes äratab tähelepanu rohkem kui teised? Üks uuring näitas, et inimesed kes tarbivad alkoholi ja kes on seltskonnas rohkem aktiivsed, on suurema tõenäosusega sääskede sihtmärk. See on seotud sellega, et sääsed leiavad enda ohvreid tänu aktiivse süsihappegaasi vabanemiseks, soojuse ja lõhnale. Nii, et kui järgmine kord te olete peol ja panete tähele, et teid ümbritsevad sääsed, võib olla, tuleb alkoholist loobuda.

BEN’S MAX: maksimaalne kaitse mugavas pakendis.

BEN’S MAX on kõige populaarsem ja tõhusam sääsetõrje- ja putukatõrjevahend Eestis. See asendamatu abivahend matkajatele on saadaval kompaktses 37 ml oranžis pudelis, mis mahub mugavalt taskusse. BEN’S MAX on valmistatud USAs, tagades kõrge kvaliteedi.

Toode pakub usaldusväärset kaitset puukide, sääskede, kiinide, kirpude, kärbeste ja kihulaste vastu, kuni 4 tunni jooksul. BEN’S MAX-i soovitatakse kasutada uuesti iga 6-8 tunni tagant. Selle peamine toimeaine, DEET (dietüültoluamiid), sisaldab maksimaalselt lubatud kontsentratsiooni 50%.

SÄÄSETÕRJEVAHEND BEN’S MAX 37ml.

6.20
Laos
ärasaatmine kuni 3 päeva

BEN’S 30: usaldusväärne putukatõrjevahend mugavaks ajaveetmiseks.

BEN’S 30 on teine populaarne putukatõrjevahend Eestis. See pakub suuremat mahutavust võrreldes BEN’S MAX-iga, kuid sisaldab veidi madalamat DEET kontsentratsiooni. Toode on samuti valmistatud USAs.

BEN’S 30 sisaldab 30% DEET (dietüültoluamiid), kuid see ei vähenda selle efektiivsust. Tootel on veepõhine alus, mis ei kuivata nahka. See pakub usaldusväärset kaitset putukate, sealhulgas puukide, kiinide, kihulaste, sääskede, kirpude ja kärbeste vastu kuni 5 tunni jooksul.

Putuka- ja sääsetõrjevahend BEN’S 30 100ml

7.50
Laos
ärasaatmine kuni 3 päeva

Üldised kasutusjuhised BEN’S MAX ja BEN’S 30 toodetele

Toote tuleb pihustada otse paljastatud kehapiirkondadele, mis on eriti vastuvõtlikud putukahammustustele, nagu käed, jalad, kael. Erilist tähelepanu tuleks pöörata paljastatud nahapiirkondadele, nagu randmed ja pahkluud, et kaitsta puukide eest.

Kui soovite seda toodet kasutada ka laste jaoks, kandke toode kõigepealt enda kätele ja seejärel lapse nahale.

Märkus! Harvadel juhtudel võib toode põhjustada allergilisi reaktsioone nahal.

Soovitused on üldised ja on oluline järgida konkreetse toote pakendil olevaid juhiseid.

BEN’S AFTER BITE: kiire leevendus hammustuste järel.

BEN’S AFTER BITE on efektiivne vahend putukahammustuste, nagu sääskede, mesilaste, herilaste, kärbeste, kiinide ja sipelgate hammustuste ning nõgesepõletuse või meduusipõletuse rahustamiseks ja sümptomite leevendamiseks.

AFTER BITE PUTUKAHAMMUSTUST LEEVENDAV PLIIATS 14ML

4.30
Laos
ärasaatmine kuni 3 päeva

Kasutussoovitused

After Bite on mõeldud ainult välispidiseks kasutamiseks. Soovitatakse seda kasutada võimalikult kiiresti pärast putuka hammustust täiskasvanutel ja üle 2-aastastel lastel. Vajadusel võib toodet uuesti kanda hammustatud piirkonnale sügeluse korral. Ärge siduge ega katke hammustuskohta enne, kui see on kuivanud. Vältige silma- ja suuõõne sattumist.

Kui pärast kasutamist tekib nahal lööve, punetus, ärritus, turse või valu, lõpetage toote kasutamine ja konsulteerige arstiga.

Soovitused on üldised ja on oluline järgida konkreetse toote pakendil olevaid juhiseid.

Kokkuvõttes on BEN’S MAX 37 ml, BEN’S 30 100 ml ja BEN’S AFTER BITE asendamatud tooted kõigile, kes hindavad mugavust ja ohutust vabas õhus. Need pakuvad enneolematut kaitset sääskede ja teiste putukate eest, tagades muretu suviste seikluste nautimise. Valige endale sobiv toode vastavalt oma eelistustele ja vajadustele ning naudige jalutuskäike ilma soovimatute hammustusteta.